Kerhotoiminta

TULE MUKAAN KERHOIHIN JA PYHÄKOULUUN!

Seurakuntamme varkkari-, naperokerho ja pyhäkoulu pyörivät täysillä

Varkkarikerho
kokoontuu aina perjantaisin klo 17.-18.30, useinmiten rukoushuoneella, mutta myös kodeissa.(Kannattaa tarkistaa aina tiistain Yläsatakunta-lehdestä tai täältä kotisivuiltamme.) Varkkarikerho on suunnattu 7-12 vuotiaille. Kerho on tarkoitettu aivan kaikille ala-asteikäisille lapsille, ei vain oman seurakunnan lapsille. Kaikki ovat tervetulleita! Kerhossa touhutaan kaikkea kivaa. Leivotaan, pelataan, kilpaillaan, musisoidaan sekä tutustutaan Raamatun Jeesukseen erilaisten kertomusten avulla. :)

Peli-ilta
Peli-ilta pidetään kerran kuukaudessa Kihniön keskustassa sijaitsevassa Ihantolassa klo 18-22. Kerho on suunnattu varkkari-ikäisistä aina nuoriin saakka. Luvassa biljardia, ilmakiekkoa, pingistä, monia lautapelejä sekä Xbox 360:llä pelaamme NHL:ää :) Illan aikana on myös pientä purtavaa sekä kävijöiden kesken pidämme aina klo 20 arvonnan jossa huikeita palkintoja!

Naperokerho (tällä hetkellä naperot kerhoilevat varkkareiden kanssa) Varkkarikerhon aikana perjantaisin klo 17.-18.30 rukoushuoneen toisella puolella toimii aktiivisesti kerho nimeltään, naperokerho. Niinkuin kerhon nimi kertoo, kerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille.

Kerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään ja pelataan,kerrotaan raamatun kertomuksia, sekä tietysti syödään jotakin hyvää.
Naperokerhoon ovat kaikki alle kouluikäiset lapset tervetulleita.

Cross Park . Kerho, jssa lapset eivät jää toimintaa vaille kun monet mönkijät, hevonen, erilaiset leikit, kaverit, ruokapuolta unohtamatta -pitävät ala-asteikäiset lapset menossa mukana!

Kerran kuukaudessa järjestettyä kerhoa Kihniöllä ovat järjestämässä Kihniön Vapaaseurakunta.

Pyhäkoulu
toimii seurakunnassamme sunnuntain iltakokouksien yhteydessä n. 2 kertaa kuukaudessa. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikki 3-12-vuotiaat. Myös pyhäkoulussa tehdään yllämainittuja kivoja asioita…lauletaan, rukoillaan, pelataan jne. Pyhäkoulun ohjaajien yhteyshenkilönä toimii Hanna Annala.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet lapset  mukaan ”juttuihin.”